Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /data/wwwcust/le10-149/html/speditionen/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /data/wwwcust/le10-149/html/speditionen/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

 

Назад на почеток


Понуди

Линкови

Западна Европа кон Источна Европа

Нашите односи од Западна Европа кон Источна Европа

Logistik in den russisch sprachigen Raum
Шпедиција 0,5 – 25,0 да
Semitrailer 13,6 m долго
Седло – Термо 13,6 m долго
Јако / Фриго јавачки 33 x евра
Џамбо Превоз 100-120 м ³
Источна Европа – Логистика
Услуги на сите видови
Простор за чување
Дистрибуција – Логистика
Lehnert & Што

Fachspedition за руски зборуваат земји

Казаџстан * Русија
* Белорусија
* Украина *Литванија* Латвија
* Естонија

Транспорт – од + по
Источна Европа

Простор за чување – Логистика 08538 Gutenfürst

Достапно: Штаб
Тел:. +49 (0)9281 140190 – Факс 1401950


Fachspedition за руски зборуваат земји

Значи стагнација регресија, Во овој банален на прв поглед, мудрост е многу вистина. Над сè, на фирми и компании во Западна Европа може да се пее песна вака, особено затоа што на домашните пазари се заситени, како и во годините што доаѓаат е веројатно само скромни или никакви економски раст.

Затоа, може да биде за сите компании во Германија и други земји од Западен Балкан, кои сакаат да расте значително во иднина, само еден начин да се даде, и во Југоисточна Европа. Секој, дел од проектираните двојно-цифрен раст во Источна Европа ќе се, прво мора да се фокусира на рускиот пазар и на руски зборуваат земји. И покрај падот на поранешниот Советски блок, е влијанието на Русија на сите други земји-членки на поранешниот Советски Сојуз, сеуште е многу голем.

За компаниите, сакајќи да се воспостави себе си во огромниот рускиот пазар, е истовременото присуство во другите источно-европски темелно се препорачува. На нивните амбициозни Zieleverwirklichen да, Компаниите треба надлежен партнерите, кој професионална грижа за сите прашања надвор од својата надлежност јадро. Во овој контекст, мора да работат, главно од областа на транспортот логистика од искусен во руски и руско-зборување регионот Партнери.

Lehnert & Што. е логистика партнер за Источна Европа, тука главно на Русија и рускиот зборуваат земји, како Казахстан, Белорусија, Украина, Литванија, Латвија и Естонија. Камионот флота од Lehnert & Ко., се состои од полуприколки со должина до 13,6 Jumbo метри или комбиња, до 120 Кубни метри на исток и се движи назад. Дури и транспортот на храна или лекови е за Lehnert & Што. нема проблем, Овде се излади / Фриго Трејлер камиони за превоз на до 33 Палети или камиони и топлинска отстранување, На пример, може да се обезбеди усогласеност со ладна синџир.

Се разбира, има Lehnert & Што. далеку повеќе од реалната логистика превоз до и од Источна Европа да понуди, додадени складирање на стока и стока, и парична казна дистрибуција сајт. Други предности на компанијата се главно на услугите на сите видови, направени за потребите на логистички активности во руската економија и руско влијание.

Еден многу посебен предизвик, денес е сè уште на царинење на стока и стока да се транспортира во двете насоки. Секој, досега имаше сомнително задоволство, да се справи со руската обичаи да биде дозволено, е повеќе од среќен и благодарен, that Lehnert & Што. е, исто така, се грижи за професионална. Посетете ја страницата На транспортот на Балканот