Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /data/wwwcust/le10-149/html/speditionen/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /data/wwwcust/le10-149/html/speditionen/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

 

Назад на почеток


Понуди

Линкови

Нашиот пристап

За увоз и извоз, со складирање

Сервис за вашиот Запад- Европа Екс- и. Увоз, од земјите кои зборуваат руски
Проектот за
Складирање + Плик на местото D-08538-Gutenfürst / двор

Белешки

Transportlogistik

Нашето седиште во Д- 95030 Фарма управувана исклучиво земји од Источна Европа.

Како модерна услужна компанија, ние се одлучија за квалитет и добра услуга. Особено важно, Нашите вработени се од соодветната земја увоз и донесе не само вашиот повеќејазичноста, но го користите вашиот во-длабочината на знаење за земјата и трговија, така што вашата стока ќе биде донесено брзо и лесно.

Transportkompetenz

LKW-Transporte * Spezialtransporte * Изразат пратки * Управување со проекти

Придобивки за вашата компанија:

punkt-blau Увери достапност на средства за превоз, дури и при високи тома

punkt-blau Евтини Целосна годишен носивост

punkt-blau Грижи за нивниот транспорт од куќа до куќа

punkt-blau Осигурување во сообраќајот на барање

punkt-blau Флексибилни Transportflotte

Warenlogistik

Нашиот магацин се наоѓа директно на A93 автопатот – A72 (А9)

Евтини ние транспорт на стока од Источна Европа да се постави нашата камп во Саксонија / Баварија и обратно.

Нашата услуга во Gutenfürst, со искусен персонал од увоз, вклучуваат внимателна контрола на квалитетот, Palletizing, Подигање, ГГФ. исто така пост-обработка или складирање. Достапни по секоја стока приемот и детален извештај ќе биде веднаш на квалитетот дефекти / Истакна производство грешки и можните подобрувања. Сите околу, Вие никогаш нема да се изгуби контакт со вашата стока.