Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /data/wwwcust/le10-149/html/speditionen/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /data/wwwcust/le10-149/html/speditionen/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

 

Назад на почеток


Понуди

Линкови

Нашите Камиони

Ние работиме со сигурни изведувачи од сите земји со години.

Со нашите партнери имаат голема граница камион капацитет во Русија и во соседните земји.


Примери на нашите возилаpunkt-weiss Авион приколка / Соба
punkt-weiss Термо приколка / Авион фрижидер
punkt-weiss Фрижидер – Кутија полуприколка 33 х Пал
punkt-weiss AVIA 3,5 да товар, со и без приколка за итни пратки
punkt-weiss Возила со ADR – Објекти
punkt-weiss Сите возила се опремени со полнење- безбедносни карактеристики

Lehnert & Што : Fachspedition за целото руско говорно подрачје

*
Простор за чување – Логистика 08538 Добар владетел на Саксонија, Баварија

Достапно: Матичното друштво Д-Хоф
Тел:. +49 (0)09281 140190 Факс 1401950