Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /data/wwwcust/le10-149/html/speditionen/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /data/wwwcust/le10-149/html/speditionen/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

 

Home


Oferta

Links

Evropa Perëndimore në Evropën Lindore

Marrëdhëniet tona të Evropës Perëndimore në Evropën Lindore

Logistik in den russisch sprachigen Raum
Transporti i 0,5 – 25,0 të
Rimorkio 13,6 m të gjatë
Shalë – Termo 13,6 m të gjatë
I ftohtë / shale Frigo 33 x €
Vigan Transport 100-120 m³
Evropa Lindore – Logjistikë
Shërbimeve të të gjitha llojeve
Ruajtje
Shpërndarje – Logjistikë
Lehnert & Çfarë

Fachspedition për-flet rusisht

Kazakhstan * Rusi
* Bjellorusi
* Ukrainë *Lituani* Letoni
* Estoni

Transport – e + pas
Evropa Lindore

Duke – Logjistikë 08538 Gutenfürst

Në dispozicion: Shtabi i
Tel. +49 (0)9281 140190 – Faks 1401950


Fachspedition për-flet rusisht

Stanjacion të thotë regres, në këtë rëndomtë në shikim të parë, dituria është e vërtetë shumë më. Në veçanti, kompanive dhe bizneseve në Evropën Perëndimore mund të këndoj një këngë si kjo, sidomos si tregjet e brendshme janë të ngopur aq i mirë sa dhe në vitet e ardhshme, vetëm për të pritur një modeste apo jo rritja ekonomike është.

Prandaj, ajo mund të jetë për të gjitha kompanitë në Gjermani dhe vende të tjera perëndimore, doni të rritet ndjeshëm në të ardhmen, vetëm të japë një drejtim të, dhe në të vërtetë në lindje të Evropës. Çdo, dëshiron të marrë pjesë në rritjen e projektuar me dy shifra në Evropën Lindore, duhet të përqëndrohet së pari në tregun rus dhe vendet rusisht-folëse. Pavarësisht nga rënia e ish-Bllokut Lindor, Ndikimin e Rusisë për të gjitha Shtetet e tjera Anëtare të ish-Bashkimit Sovjetik është ende shumë të mëdha.

Për kompanitë e, duke u përpjekur për të vendosur veten e tyre në tregun e madh rus, është një prani të njëkohshme në të tjera të Evropës Lindore absolutisht e këshillueshme. Të Realise ambiciet e tyre mund të, Kompanitë duhet partnerë kompetentë, e cila është profesionalisht të trajtojë të gjitha çështjet jashtë kompetencës së tyre kryesore. të plotësohen në këtë kontekst, veçanërisht në fushën e logjistikës transportit në Rusi dhe një zonë të rusisht-folëse partnere me përvojë.

Lehnert & Çfarë. është partneri i logjistikës për Evropën Lindore, mbi të gjitha për Rusinë dhe vendet e rusisht-folëse, të tilla si Kazakistani, Bjellorusi, Ukrainë, Lituani, Letonia dhe Estonia. Flota kamion i Lehnert & Co, përbëhet nga gjysmë-rimorkio me një gjatësi deri në 13,6 Metra apo furgonë Jumbo, deri në 120 metra kub në lindje dhe të kthehem në. Transportin e ushqimit ose mjekim është për Lehnert & Çfarë. nuk ka problem, Këtu janë të ftohjes / rimorkio kamionë Frigo të transportit deri në 33 Paletës ose rimorkio termike në dispozicion, të siguruar, për shembull, ruajtjen e zinxhirit të ftohtë mund të.

Sigurisht, Lehnert & Çfarë. të ofrojë shumë më tepër se aktuale për të logjistikës transportit dhe nga Evropa Lindore, shtuar ruajtjen e mallrave dhe të mallrave, dhe vendin e lokale të shpërndarjes. anët e forta të tjera të kompanisë janë kryesisht shërbime të të gjitha llojeve, shkaktuara si pjesë e aktiviteteve të logjistikës në ekonominë ruse dhe ndikimi rus.

Një sfidë shumë të veçantë ende është zhdoganimit të mallrave të transportuar dhe të mallrave në të dy drejtimet. Çdo, kishte patur kënaqësinë të dyshimta, për t'u marrë me doganat rus që të lejohet, është më shumë se i lumtur dhe mirënjohës, se Lehnert & Çfarë. e bëjnë këtë kujdesin tuaj profesional. Vizitoni faqen E transportit në Ballkan