Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /data/wwwcust/le10-149/html/speditionen/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /data/wwwcust/le10-149/html/speditionen/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

 

Home


Oferta

Links

Koncepti ynë

Për importin dhe eksportin, me ruajtjen

Për shërbimin ndaj Perëndimit- Europa Ex- u. Import, nga rus vendet ku flitet
Shërbimet e projektit
Magazinimi + Trajtimi në site D-08538-Zotëria e mirë / oborr

Shënime

Transportlogistik

Zyrat tona në D- 95030 Farm përdor vetëm vendet e Evropës Lindore.

Si një ofrues të shërbimit modern, ne kemi vendosur për cilësi dhe shërbim të përkryer. Veçanërisht me rëndësi, Punonjësit tanë vijnë nga vendi përkatës të importit dhe për të sjellë jo vetëm shumëgjuhësisë tuaj, por përdorin njohuritë tuaja të thellë të vendit dhe të tregtisë, në mënyrë që mallrat tuaja janë dorëzuar shpejt dhe lehtë.

Transportkompetenz

LKW-TRANSPORTE * Spezialtransporte * Dërgesat Express * Menaxhimi i Projekteve

Përfitimet për kompaninë tuaj:

punkt-blau Disponueshmëria e siguroi mjetet e transportit, madje edhe në vëllime të larta

punkt-blau Normat e lirë e mallrave gjatë gjithë vitit

punkt-blau Kujdesi i transportit të tyre nga shtëpia në shtëpi

punkt-blau Sigurimi i transportit në bazë të kërkesës

punkt-blau Fleksibile Transportflotte

Mallrat Logjistika

Magazinë jonë është e vendosur vetëm jashtë autostradës A93 – A72 (A9)

Lira ne transportuar mallra nga Evropa Lindore për të ngritur kampin në Saksoni / Bayern, dhe anasjelltas.

Shërbimi ynë në Gutenfürst, me personel me përvojë të tregtisë së import, përfshijnë një kontroll të kujdesshëm të cilësisë, Palletising, Mbledhje, ggf. një post-përpunimit ose ruajtja. Ju do të merrni një raport të hollësishëm çdo faturë dhe menjëherë në çështjet e cilësisë / Gabimet e prodhimit dhe përmirësimet e mundshme vuri në dukje. Gjithcka rreth, Ju kurrë nuk humb kontaktin me të mirat tuaja.