Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /data/wwwcust/le10-149/html/speditionen/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /data/wwwcust/le10-149/html/speditionen/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

 

Home


Oferta

Links

kamion jonë

Ne punojmë me kontraktorët të besueshme nga të gjitha vendet për vite.

Me partnerët tanë, ne kemi të gjerë kamion kapacitet të kufirit në Rusi dhe në vendet fqinje.


Shembuj të mjeteve tonapunkt-weiss Trailers Plane / Rast
punkt-weiss Trailers Termo / Plane Frigorifer
punkt-weiss Frigorifer – Trailers Semi 33 x Pal
punkt-weiss Avia 3,5 të payload, me dhe pa rimorkio dhe shpejtuar
punkt-weiss Automjeteve me ADR – Pajisje
punkt-weiss Të gjitha automjetet janë të pajisura me pagesë- karakteristika të sigurisë

Lehnert & Çfarë : Fachspedition për gjithë zonën ruso-folëse

*
Duke – Logjistikë 08538 Gutenfürst Saksonia / Bayern

Në dispozicion: Kompania mëmë D-Hof
Tel. +49 (0)09281 140190 Faks 1401950